Pregled kolačića

Analitički kolačići

Služe za  prikupljanje informacije u analitičke svrhe. Pri tome, Kompanija  peduzima sve neophodne mere da zaštiti vašu privatnost.

Kolačići za socijalne medije

Neki delovi veb-sajta i aplikacijа koriste kolačiće društvenih medija. Na primer, Google map sa interaktivnom navigacijom, dugme ‘like’ sa Fejsbuka ili mogućnost deljenja recepata i video zapisa preko društvenih medija (Pinterest, Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Instagram, YouTube).

Personalizovani sadržaj na osnovu preferenci i interesovanja

Mi želimo da vam naši veb-sajt i aplikacijа budu što relevantniji. Da bismo to postigli, mi prikupljamo informacije o vašim posetama našem veb-sajtu, aplikaciji i elektronskoj pošti da bismo stekli uvid u vaša interesovanja i preferencije. Na osnovu toga prilagođavamo sadržaj, komunikaciju i oglašavanje na našem  veb-sajtu i aplikaciji.

Personalizovani oglasi – kolačići trećih lica

Mi i treća lica prikupljamo informacije o vašim pretraživanjima na našem veb- sajtu, aplikacijama i prilagođavamo našu komunikaciju i naše oglašavanje na našem veb-sajtu, aplikaciji i elektronskoj pošti. Ovo takođe se primenjuje na personalizovano oglašavanje koje postavljamo na eksterne veb -sajtove i aplikacije.

 

Poltika o kolačićima usvojena je u novembru 2020.godine

Internet pretraživač možete da podesite tako da se kolačići uglavnom ne mogu uskladištiti u Vašem uređaju i / ili će Vas svaki put pitati jeste li saglasni da kolačići budu omogućeni. Takođe možete da u bilo kom trenutku izbrišete ponovno omogućene kolačiće. Možete da saznate detaljnije kako sve to funkcioniše putem opcije pomoći Vašeg internet pretraživača.

Imajte na umu da potpuno deaktiviranje kolačića može dovesti do funkcionalnih ograničenja našeg vebsajta.